Καλώς ήρθατε!

Στο Natarāja Yoga Center προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που να υποστηρίζουμε χωρίς να κρίνουμε, όπου ο καθένας μπορεί να ενταχθεί και να μπορέσει να αξιοποιήσει πλήρως τις άπειρες δυνατότητες που έχει!
Αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος προσεγγίζει την ζωή διαφορετικά. Εμείς είμαστε εγώ για τον καθένα, εάν ψάχνετε να είστε ένα μέρος από κάτι μεγαλύτερο ή απλά θέλετε να περάσετε και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την πολυάσχολή ημέρα σας, να ησυχάσετε το μυαλό σας και να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα!!
Το Natarāja Yoga Center ας είναι ένα μέρος που ο καθένας βρίσκει την δύναμή του, κοιτάζει προς τα μέσα και χαμογελά! Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να είναι η εμπειρία σας στη γιόγκα και στο χώρο μας ακόμα καλύτερη.

Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας:

Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και εκπνεύστε… Πολλές φορές ταυτίζουμε τη γιόγκα με κάποιες πολύ δύσκολες και περίεργες θέσεις.. Και σίγουρα πολλές φορές αναρωτιέστε «Δεν μπορώ να αγγίξω καν τα δάχτυλα των ποδιών μου, πως μπορώ να κάνω γιόγκα;» Η γιόγκα δεν είναι να μπορείτε να αγγίξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας. Είναι μια απλή διαδικασία ένωσης με τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας την αναπνοή, το σώμα και το μυαλό σας.
Για αυτό δεν έχει σημασία αν δεν είστε η κυρία Ευλύγιστη ή ο κύριος Ευλύγιστος ή αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε γιόγκα στην ηλικία των 40 ή των 50 ή αν το σώμα σας δεν έχει τις τέλειες αναλογίες. Ο μόνος που σας βλέπει είναι ο εαυτός σας, για αυτό… χαλαρώστε.. Το ταξίδι θα είναι ευχάριστο και ξεκούραστο…

Αν έχετε κάποια πάθηση, ενημερώστε μας έτσι ώστε να προσαρμόσουμε την πρακτική σας στα μέτρα σας ή αν χρειαστεί να μιλήσουμε με τον γιατρό σας.

Φορέστε άνετα ρούχα που θα σας βοηθήσουν στην πρακτική σας και αποφύγετε ζώνες και άλλα αξεσουάρ.

Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα βαριά αρώματα καθώς κάποιοι συνασκούμενοι ενδέχεται να είναι ευαίσθητοι στις έντονες μυρωδιές.

Καλό είναι να έχετε γευματίσει 2-3 ώρες πριν την πρακτική σας. Επίσης, συνιστάται να έχετε καταναλώσει 2,5 -3 λίτρα νερό κατά την διάρκεια της μέρας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τις τοξίνες από το σώμα σας που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια της πρακτικής σας.

Κάνουμε την πρακτική μας ξυπόλητοι, για αυτό αφήστε τα παπούτσια σας στον ειδικό χώρο στην είσοδο του κέντρου μας.

Παρακαλούμε πολύ να κλείνετε ή να βάζετε στο αθόρυβο το κινητό σας τηλέφωνο.

Κάθε θέση στη γιόγκα είναι μοναδική, όπως εσείς. Αποφύγετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους υπόλοιπους συνασκούμενους. Να θυμάστε πως κάθε τύπος σώματος είναι μοναδικός και πως διαφορετικοί άνθρωποι βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας στη γιόγκα. Κάποιοι μπορεί να κάνουν πιο εύκολα μια asana , όπως λέγεται στα σανσκριτικά η θέση, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε πίεση και να θυμάστε ότι κάνετε πρακτική για τον εαυτό σας.

Σσσσςς… Savasana… Είναι το πιο σημαντικό μέρος της πρακτικής. Είναι μια καλή ιδέα να ξαπλώσετε για λίγα λεπτά μετά την πρακτική σας καθώς βοηθά το σώμα να χαλαρώσει και όλη την ενέργεια που παράγεται μέσω της πρακτικής σας να εδραιωθεί στο σώμα σας. Μην την παραλείψετε..

• Και το πιο σημαντικό! Χαμογελάστε και περάστε καλά!

Καλή και χαρούμενη πρακτική yogis!!!